Ābolu pīrāgs vienmēr ir bijis un joprojām ir viens no iecienītākajiem, gardākajiem un aromātiskākajiem saldajiem ēdieniem.
Ābolu pīrāga popularitātes noslēpums slēpjas tā spējā apvienot svaigus ābolus ar maigu, viegli smaržojošu mīklu. Cepšanas laikā izplatās vilinoša smarža, kas piepilda māju un mudina viesus to nogaršot. Tās saldā garša un svaigums padara to par iecienītu desertu visā pasaulē.
Lasi arī: Izmetu gandrīz visus istabas augus, kad uzzināju šo nepatīkamo patiesību par tiem
Šis ēdiens ir ļoti mīksts, ar bagātīgu pildījumu un nelielu mīklas daudzumu, bet krēms nodrošina ļoti maigu tekstūru. To ir viegli un vienkārši pagatavot, izmantojot parastus produktus.
Pīrāgu ar āboliem ir viegli pagatavot, jo tas izmanto parastus produktus, kas parasti ir pieejami jebkurā virtuvē. Mīkla var būt veidota no miltiem, sviesta, cukura un ūdens vai piena, un āboli tiek sagriezti un salocīti kopā ar cukuru un garšvielām. Šo vienkāršo un izplatīto sastāvdaļu kombināciju var viegli apvienot un cepot iegūt gardu un smaržīgu desertu.
Precīzas sastāvdaļas atradīsis raksta beigās!
Taču ir daži nozīmīgi triki un metodes, kas jāievēro, gatavojot šo ēdienu…
Gatavošanas process
Sajaucam olas ar cukuru un vanilīnu pēc garšas. Sakuļam masu ar mikseri līdz stabilai un biezai masai. Pievienojam pienu un izkausētu sviestu, samaisām ar putojamo slotiņu.
Pievienojam izsijātus miltus ar cepamo pulveri un masu sakuļam līdz tā sabiezē. Sajaucam olas ar cieti, cukuru un pienu un liekam krēmu vārīties uz nelielas uguns. Vārām līdz iegūstam biezu masu, noņemam no plīts un atdzesējam.
Neizmetiet sīpolu mizas: Decembrists aktīvi ziedēs, ja rudenī to barosiet ar šo dabīgo mēslojumu
Pārklājam cepamo trauku ar pergamentu, ielejam tajā mīklu un uzberam gabaliņos sagrieztus ābolus.
Tālāk seko ļoti būtiski soļi!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk